• Γιώργιος Γεωργάκης
  Χειρούργος Οδοντίατρος, Προσθετολόγος DDS(Athens), MClinDent (London) Εξειδικευθείς σε Προσθετική & Εμφυτευματολογία.

  Ο Γιώργος Γεωργάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Το 2002 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  Στο διάστημα 2004-2007 πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον τομέα της Προσθετικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Royal London School of Medicine and Dentistry. ). Το διάστημα 2007-2008 υπήρξε Λέκτορας στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

  Από το 2008 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λευκάδα όπου συστεγάζεται με την Μαρία Κούτρα και ασκεί την δραστηριότητά του στην Προσθετική, την Εμφυτευματολογία και την Αισθητική Οδοντιατρική. Έχει μετεκπαιδευτεί για το All-on-4 στην Malo Clinic (Lisbon, Portugal) καθώς και στην Ακτινοδιαγνωστική σε πρόγραμμα του ΕΚΠΑ. Είναι εκπαιδευμένος χρήστης και κάτοχος Nobel Procera 2G Scanner. Είναι μέλος του European Prosthodontic Association (EPA), του International Cοllege οf Prosthodontics (ICP) και της Επτανησιακής Εταιρείας. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και ως εκπαιδευτικό προσωπικό σε συνέδρια όπως το Πανελλήνιο και της Επτανησιακής Εταιρείας.

  Περισσότερα...
 • Μαρία Κούτρα
  Χειρούργος Οδοντίατρος Περιοδοντολόγος DDS(Athens), MClinDent (London) Εξειδ. σε Περιοδοντολογία & Εμφυτευματολογία

  Η Μαρία Κούτρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ το 2002. Το διάστημα 2004-2007 πραγματοποίησε τις κλινικές μεταπτυχιακές σπουδές της στην Περιοδοντολογία στο Royal London School of Medicine and Dentistry (QMUL). Το διάστημα 2007-2008 υπήρξε Λέκτορας στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

  Από το 2008 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λευκάδα όπου συστεγάζεται με τον Γιώργο Γεωργάκη και ασκεί την δραστηριότητά της στην Περιοδοντολογία, την Εμφυτευματολογία και την Αισθητική Οδοντιατρική. Έχει μετεκπαιδευτεί για το All-on-4 στην Malo Clinic (Lisbon, Portugal) καθώς και στην Ακτινοδιαγνωστική σε πρόγραμμα του ΕΚΠΑ. Είναι μέλος της International Team for Implantology (ITI) και της Επτανησιακής Εταιρείας. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια και ως εκπαιδευτικό προσωπικό σε συνέδρια όπως το Πανελλήνιο και της Επτανησιακής Εταιρείας.

  Περισσότερα...